Dags för en resa utomlands?

Nu när pandemin äntligen har släppt här i Sverige i alla fall, är det väl ändå dags att bege sig på resa igen, eller hur? Det är många som har hållit sig hemma under de år som pandemin härjade och vi har varit tvungna att hålla oss hemma, isolera oss och en del har till och med mått dåligt av det. Så pass dåligt att många unga har drabbats av psykisk ohälsa. Nu är det kanske inte bara pandemin som har gjort´ att de har drabbats av psykisk ohälsa. Det är säkert många faktorer som räknas in till det. Men en del har pandemin faktiskt påverkat oss alla.

Så vart ska du resa? Är det solen och badet, havet eller bara att slappa som gör att du vill resa utomlands? Eller vill du se mer om andra länders kultur, musik, konst? Eller är du den mer äventyrliga sorten som vill utmana dig själv? Beroende på vilket ditt svar blir, bör du kanske styra kosan till lite olika resmål.

Resa till Peru

Har du varit i Peru, eller i något annat land i Sydamerika? Peru är ett otroligt exotiskt land för alla som aldrig har varit där. Landet som dels ligger i de höga Anderna, med en urbefolkning som fortfarande lever ganska så primitivt om du jämför med vår europeiska standard. Här får du både sol, en annan kultur, språk, konst och egentligen allt på en och samma gång. För den äventyrliga typen finns det bergsvandringar som utmanar din förmåga, uthållighet och motion om du vill vandra i Anderna. Det är här som du hittar Machu Picchu och här kan du bekanta dig med uråldrig indiansk kultur. Peru är också ovanligt land på det sättet att du har allt från öken, berg och djungel uppe i bergen.

Resa till Berlin

Vill du bara åka på en weekendresa? Du kanske inte kan ta ut så lång semester, men önskar att få variation på tillvaron? Då är en resa till Berlin att rekommendera. I Berlin har våren kommit bra mycket snabbare än här i kalla Norden, och vad är bättre än att vandra “unter den linden”; paradgatan i centrala Berlin, som leder till Brandenburger Tor. I Berlin blir du påmind om den europeiska historien, kalla kriget och förintelsen. Du kan besöka den före detta Berlinmuren, Checkpoint Charlie, Förintelsemonumentet och Potsdamer Platz. Här kan du dricka gott tyskt öl, äta Currywurst och mycket annat gott.

Resa till Rodos

För den som mest vill låta solen göra dig brun och som vill bada i havet, är Rodos ett givet resmål. Här finns solstränder, havsbad, hotell med pooler, ruiner att besöka, pittoreska små städer att besöka, som Lindos och fina bergsbyar med vinodlingar att besöka och smaka på viner.

Packa resväskan

Så när du ska iväg, packa resväskan och planera vad du behöver ha med dig på resan. Har du ingen bra resväska? Om det är länge sedan som du reste iväg kan resväskan kännas gammal och dammig. Dags att köpa ny resväska? Varför inte välja ett screentryck på den resväska som du ska använda på din resa? Om du har ett företag som du driver, äger eller är en del av och är stolt över företaget och vill passa på att marknadsföra företaget, även på din semesterresa, är  företagets logotyp på resväskan ett billigt och effektivt sätt att göra reklam för företaget.

5 svar på ”Dags för en resa utomlands?”

  1. https://www.vykupspb.ru/ – Срочный выкуп иностранных машин марки Tramontana модели Tacuma, 2003 года выпуска, тип кузова внедорожник открытый с объемом двигателя 5425 коробка передач механическая в Санкт-Петербурге.

  2. about-company-review.ru/ – отзывы по компаниям Bquadro из раздела разработка интерфейса в Новочеркасск.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.